Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

65 jaar Zilvermeer met feestprogramma van 8 tot 12 mei

Zilvermeer Greenkey

Het gemeentebestuur Mol wenst het Zilvermeer – dat dit jaar 65 kaarsjes uitblaast - een schitterend verjaardagsfeest toe.

Het Zilvermeer trapt de festiviteiten op gang met een Afterwork-proms op woensdagavond 8 mei. Donderdagavond 9 mei staat een openluchtfilm op het programma.

Op vrijdag 10 mei kan je komen proeven van het ruime recreatie-aanbod tijdens de opendeurdag. Cartouche, Moodcollector en Lomax treden zaterdag 11 mei op. Zondag 12 mei is het de beurt aan de kleintjes met een leuke kidsnamiddag. Tijdens het hele verlengde hemelvaartweekend geniet je van overheerlijke streetfood vanuit alle windhoeken op het Foodtrucfestival Sma(a)k. De toegang tot het domein is die 5 dagen volledig gratis.

8 mei vanaf 19 uur: Afterwork-proms

· We zetten de avond glamoureus in met de Zilvermeerproms. Günther Neefs treedt samen op met het Harmonieorkest Mol-Rauw. Aansluitend maken verschillende dj’s de afterwork compleet: DJ Tom La Baracca, Dj LDD en Dj F.R.A.N.K. Tickets kosten 10 euro en koop je via de webshop van het Zilvermeer. De afterwork vindt plaats in openlucht, dus kleed je naar het weer.

· De foodtrucks van Sma(a)k zijn open tussen 18.30 en 1 uur.

9 mei om 21.30 uur: Openluchtfilm en Foodtruckfestival Sma(a)k

· We houden je nog even in spanning welke film we vertonen. We verklappen wel al dat het een feelgoodmovie voor het hele gezin wordt. Comfortabele zitjes en snoezelige dekentjes meebrengen mag.  · De foodtrucks van Sma(a)k zijn open van 12 tot 23 uur.

10 mei: Opendeurdag en Foodtruckfestival Sma(a)k

· Iedereen is welkom om gratis van het ruime recreatie-aanbod te komen proeven. Tussen 10 en 16 uur zijn alle activiteiten open die je normaal alleen op reservatie, in groep of betalend kan doen. Zipline, klimmuur, boogschieten,… Je kan het allemaal komen proberen. · Kreeg je honger of dorst van dat sportief uitleven? De foodtrucks van Sma(a)k zijn open van 12 tot 23 uur.

11 mei: Foodtruckfestival Sma(a)k met leuke bands

· We brengen een ode aan lokale bands. Cartouche, de eerste band, bestijgt het podium om 17 uur. Daarna zijn Moodcollector en Lomax aan de beurt. Tussen de verschillende bands zorgt de fanfare van Mol-Sluis voor muzikale opluistering. · Voor een natje en een droogje zijn de foodtrucks van Sma(a)k doorlopend open van 12 tot 23 uur.

12 mei: Sma(a)kfestival met kidsnamiddag

· De belangrijkste gasten vergeten we uiteraard niet. De hele zondag staat in het teken van de allerkleinsten terwijl mama en papa rustig genieten van de lekkernijen van het smaakfestival. De kids kunnen zich naar hartenlust uitleven op springkastelen, dansen op vrolijke kinderdeuntjes of gekke bekken laten schilderen in de grimestand. Kinderdiscobar Zwanzibar treedt op om 14 uur en om 15 uur neemt niemand minder dan Kaatje, Kamiel & Victor over. · De foodtrucks van Sma(a)kzijn open van 12 tot 21 uur.

Zilvermeer Greenkey

Deel dit artikel